Διασφαλίζουμε την Ποιότητα

Ολόκληρη η παραγωγική διαδικασία, από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν υπόκειται σε τακτικούς αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σύμφωνα με τα διεθνή standards ποιότητας (In line & offline QC measures)

Έλεγχος ποιότητας των εισαγόμενων Α υλών

Στην ποιότητα των προϊόντων συμβάλλουν σημαντικά οι αυστηρές συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στους χώρους αλλά και η αυστηρή επιλογή μη τοξικών άοσμων και ανακυκλώσιμων υλικών σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε

Wight & thickness testers

Clear production Line

Για την διασφάλιση και αποφυγή του mix product εφαρμόζεται κατά την παραγωγική διαδικασία των προιόντων Clear production Line.

Lot Number

Data Matrix

Sensap Swiss

ERP - Σύστημα ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού


Πιστοποιήσεις

Η εταιρία Αφοί Δάρα εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008. Το Διεθνές Πιστοποιτικό ISO 9001:2008 είναι αυτό που επικυρώνει την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας μας, την συνεχή βελτίωση των διαδικασιών της, καθώς και την υψηλή ποιότητα των προιόντων και υπηρεσιών της. Στη συνέχεια παρατίθενται τα πιστοποιιτικά ποιότητας iso 9001 και IQ Net.

e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ