Ποιοί Είμαστε

ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Στην Αθήνα από το 1891 υπήρχε το λιθογραφείο Μιχαήλ Εργίνος στην στοά Αρσάκη το οποίο ήταν το αρχαιότερο της Ελλάδας μαζί με το ΑΣΠΙΩΤΗ-ΕΛΚΑ.Το λιθογραφείο Μιχαήλ Εργίνος το ανέλαβαν τα παιδιά του Ιωάννης, Διονύσιος, Νικόλαος και Βασίλειος. Ο μεγαλύτερος υιός Ιωάννης είχε την διεύθυνση αλλά και το μεγαλύτερο ποσοστό.Όταν οι δυο αδερφοί του έφυγαν για το εξωτερικό, κράτησε την επιχείρηση που μετονομάστηκε σε "Ιωάννης Εργίνος". Όταν πέθανε ο Ιωάννης το 1952, το μερίδιό του το πήραν η κόρη του Μαρία και η χήρα του Ιώ. Τότε ο αδερφός του Βασίλης αποχώρησε και συνεταιρίστηκε με την οικογένεια Ματσούκη δημιουργώντας το λιθογραφείο Εργίνος-Ματσούκης. Όταν η Ιώ παντρεύτηκε τον Ιωάννη Δελέρμα ο οποίος ήταν μηχανικός-εκτυπωτής στο τότε λιθογραφείο πήραν μαζί με την κόρη της Μαρία πίσω το μερίδιό τους και μετονόμασαν το λιθογραφείο σε Κληρονόμοι Ιωάννου Εργίνου το οποίο διεύθυνε ο Ιωάννης Δελερμας μέχρι τον Ιούνιο του 1962. Αργότερα η Μαρία Εργίνου παντρεύτηκε τον Ιωάννη Δάρα και μετονομάστηκε σε Ιωάννης Δελερμας και Σια Ο.Ε. Το 1967 μεταφέρθηκε το Λιθογραφείο στο Μοσχάτο στην οδό Χειμάρας 40. Όταν συνταξιοδοτήθηκε ο Δελερμας μετονομάστηκε σε Ιωάννης Δάρας και υιοί Ο.Ε. και μετά την συνταξιοδότηση του Ιωάννου Δάρα την επιχείρηση ανέλαβαν τα παιδιά του (Γεώργιος, Πέτρος, Νικόλαος εγγονοί του Ιωάννου Εργίνου) που μετονομάστηκε σε ΑΦΟΙ ΔΑΡΑ.

ΠΑΡΟΝ

Στο Λιθογραφείο έμεινε στην ίδια διεύθυνση στο Μοσχάτο στην οδό Χειμάρας 40 μέχρι το 2015. Τον Αύγουστο του 2015 μεταφέρθηκε στα Σπάτα στο 18ο χλμ Λεωφόρου Αθηνών-Σπάτων σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις με νέο υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΔΑΡΑ έχει δυναμική παρουσία 95 και πλέον ετών στο κλάδο των γραφικών τεχνών και της κυτιοποιίας. Σήμερα, εμείς, η τρίτη γενιά της οικογένειας συνεχίζουμε την παράδοση με συνέπεια, διατηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες στην αγορά, που στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στην αξιοπιστία η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα πελατοκεντρικό χαρατήρα βάση του οποίου στέκεται δίπλα σε όλους τους πελάτες ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έτσι η άμεση ανταπόκριση στις εκάστοτε ανάγκες είναι υποχρέωσή μας. Η τεχνολογία και η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού μας δίνουν την δυνατότητα να επιτυγχάνουμε την τελειότητα, από τη μελέτη και τον σχεδιασμό ως και την υλοποίηση ενός project. Η καινοτομία και η συνεχής εύρεση νέων προτότυπων συσκευασιών αποτελεί το βασικό πλάνο της εταρείας μας. Τα στελέχη και όλοι οι εργαζόμενοι αποτελούν το βασικό θεμέλιο της επιτυχίας μας. Όραμα μας είναι να γίνουμε ηγετική εταιρεία του κλάδου μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΜΕΛΛΟΝ

Δίπλα μας έχουμε και την 4η γενιά (Ιωάννης, Αλέξανδρος και Δημήτριος Δάρας) στην οποία μεταλαμπαδεύουμε την εμπειρία μας και αποτελεί το μέλλον της εταιρείας. Πλέον το νέο αίμα τείνει να δώσει νέα πνοή και απαρτίζει τους βασικούς πυλώνες στην λειτουργία της επιχείρησης. ”Οι νέες ιδέες, η καινοτομία, η σταθερά καλή ποιότητα, οι ανταγωνιστικές τιμές, η αφοσίωση, η σκληρή δουλειά και η στήριξη στον πελάτη είναι η βάση για την υλοποίηση των στόχων μας” υποστηρίζουν.

Διεύθυνση

18o χλμ. Λεωφόρου Σπάτων
Σπάτα, Αττική 19004
Ελλάδα

Τηλέφωνα

210.94.24.582
210.94.30.261

Fax: 210.94.01.558
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-genius.gr ...intelligent web software