Καινοτομία

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Η εικόνα ενός προιόντος (product image) είναι η εντύπωση που αυτό έχει δημιουργήσει στην συνείδηση του καναλωτή. Η ύπαρξη της συσκευασίας εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς:

α) Προστατεύει το προιόν από εξωτερικούς παράγοντες όπως αλλοίωση από το φως, θερμοκρασία κλπ.

β) Βοηθά στην πώληση του προϊόντος ως μέσο επικοινωνίας.Ειδικότερα το υλικό , το σχήμα, τα χρώματα και ο σχεδιασμός μπορεί να κάνει το προϊόν σας πιο ελκυστικό.

γ) Παρέχει στο προϊόν πρακτική και χρηστική αξία.Ο καταναλωτής διευκολύνεται στο να αγοράζει μεγαλύτερες ποσότητες και να τις χρησιμοποιεί σε μικρές δόσεις.

δ) Διαφοροποιεί το προϊόν από τα άλλα παρόμοια που κυκλοφορούν στην αγορά και προσφέρει ασφάλεια και προστασία.

Πέρα από όλα τα παραπάνω, τα βασικά οφέλη της συσκευασίας, η ΑΦΟΙ ΔΑΡΑ έχει δημιουργήσει ένα τμήμα το οποίο δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην έρευνα και δημιουργία νέων έξυπνων και καινοτόμων συσκευασίων. Με την καθημερινή μας ενημερώση για τις νέες τάσεις και τεχνολογίες,  βάζουμε στόχο τα προιόντα των συνεργατών μας να έχουν μια προστιθέμενη αξία σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνισμό. Η καινοτομία απαρτίζει έναν από τους βασικούς πυλώνες της ανάπτυξης των σύγχρονων εταιρείων και πρωταρχικό άξονα για την ΑΦΟΙ ΔΑΡΑ.

Διεύθυνση

18o χλμ. Λεωφόρου Σπάτων
Σπάτα, Αττική 19004
Ελλάδα

Τηλέφωνα

210.94.24.582
210.94.30.261

Fax: 210.94.01.558
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-genius.gr ...intelligent web software