Skip to main content

Ποιοί είμαστε

130 χρόνια ιστορίας…

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1891 με ένα μικρό λιθογραφείο στην στοά Αρσάκη στην Αθήνα. Το λιθογραφείο «Μιχαήλ Εργίνος», ένα από τα πιο παλαιά της Ελλάδας, ήταν η αφετηρία για το δικό μας επιχειρηματικό ταξίδι.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων, το μικρό αυτό λιθογραφείο πέρασε από γενιά σε γενιά, άλλαξε αρκετές φόρες επωνυμία και μεταφέρθηκε σε διαφορετικές διευθύνσεις, ώσπου το 1985, μετονομάστηκε σε ΑΦΟΙ ΔΑΡΑ και ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, εδραιώθηκε στον κλάδο της συσκευασίας.

Σήμερα, εμείς, η τρίτη γενιά της οικογένειας, δηλαδή τρίτη γενιά επαγγελματικής πορείας, η οποία αυτομάτως αποτελεί κριτήριο εγγύησης, συνεχίζουμε την παράδοση με συνέπεια.

Με δυναμική παρουσία 130 και πλέον ετών στον κλάδο των γραφικών τεχνών και της κυτιοποιίας, κάνουμε καθημερινά πράξη τη δέσμευσή μας για παροχή κορυφαίων εμπειριών εξυπηρέτησης.

Τον κύριο λόγο για εμάς όμως τον έχει ο πελάτης. Η άμεση ανταπόκριση στις εκάστοτε ανάγκες του και η συνολική φροντίδα και εξυπηρέτησή του αποτελούν υποχρέωσή μας.

Δίπλα μας έχουμε φυσικά και την τέταρτη γενιά, η οποία με κατάρτιση και κουλτούρα στις νέες καταναλωτικές ανάγκες έχει δώσει νέα πνοή στη λειτουργία της επιχείρησης. «Οι νέες ιδέες, η καινοτομία, η σταθερά καλή ποιότητα, η αφοσίωση, η σκληρή δουλειά και η στήριξη στον πελάτη είναι η βάση για την υλοποίηση των στόχων μας» υποστηρίζουν.

Η εταιρία μας

Εμπιστοσύνη

Μία επιβεβαίωση της ποιότητας των προϊόντων μας είναι οι μακροχρόνιες συνεργασίες που διατηρούμε στην αγορά και η συνεχής αύξηση της εισαγωγικής-εξαγωγικής δραστηριότητάς μας, γεγονός που διαγράφει ακόμα πιο αισιόδοξες προοπτικές για μεγαλύτερη μελλοντική ανάπτυξη.

Στόχος μας

Στόχος μας είναι η καινοτομία και η συνεχής εύρεση νέων πρωτότυπων συσκευασιών, ενώ οι εργαζόμενοί μας αποτελούν το βασικό στοιχείο της επιτυχίας μας

Η Τεχνολογία μας

Αξιοποιώντας τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας στις νέες κτιριακές μας εγκαταστάσεις στα Σπάτα και τη μεγάλη εμπειρία μας, παράγουμε μοναδικές συσκευασίες δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας.

Το όραμα μας

Με όραμα και αναπτυξιακή στρατηγική, η εταιρία, όλα αυτά τα χρόνια, έγινε συνώνυμο της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας και καθιερώθηκε ως μία επιχείρηση που στοχεύει στη διασφάλιση και την εγγύηση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας ποιότητα, καινοτομία, τεχνογνωσία και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Οι δεξιότητές μας

  • Εμπιστοσύνη 100%

  • Στόχοι 100%

  • Τεχνολογίες 100%

  • Όραμα 100%

60

Άτομα


400

Πελάτες


10600

τ.μ. κτιριακές εγκαταστάσεις


130

Χρόνια ιστορίας


Our Team

Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας

Το τμημα διασφάλισης ποιότητας εδραιώνει την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων.

Marketing

Το τμήμα Μάρκετινγκ της εταιρίας Daras Packaging είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις νέες τάσεις της αγοράς. Με αυτό τον τρόπο προτείνει - δημιουργέι καινοτόμες λύσεις οι οποίες ανταπεξέρχονται και στο πιο απαιτητικό project.

Τμήμα Σχεδιασμού

Το τμήμα σχεδιασμού μελετά και σχεδιάζει νέα προϊόντα και εφαρμογές σε σχέση με τις ανάγκες των πελατών μας.

Τμήμα Pre-Press

Το τμήμα Pre-Press διασφαλίζει όλες τις προϋποθέσεις πριν την εκτύπωση των προϊόντων μέσω εκτενούς ελέγχου αλλά και δημιουργία δοκιμω´ν

Στοιχεία επικοινωνίας

  • 18o χλμ. Λεωφόρου Σπάτων Σπάτα, Αττική 19004 Ελλάδα

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φόρμα επικοινωνίας